
SASTOJCI
500 grama šećera
500 grama mleka u prahu
100 grama bele milka čokolade
300 g crne milka čokolade
350 grama plazma keksa
300 grama margarina
Ostalo
2 decilita vode
2 decilita soka
1 list veće oblande

PRIRPEMA
Staviti šećer sa vodom da se ušpinuje kao za slatko, zatim dodati 1 margarin, skloni sa vatre i umešaj mleko u prahu. Kada se masa sjedini podeli na dva dela.
U jedan deo dodaj belu u drugi 100 gr crne čokolade.
Jedan list oblande staviti u pleh pa premazati tamnim delom, poredjati plazmu prethodno po malo natopiti u sok, preko plazme preliti beli deo. 200 grama tamne čokolade otopiti sa 50 grama margarina i preliti preko oblande. Ukrasiti po želji.
SAVET
Voditi računa da se plazma utopi u sok vrlo malo, može da se dogodi da višak soka otpusti donji deo fila.
Nema komentara:
Objavi komentar