
SASTOJCI
Ulja za prženje
Maslac za prženje
500 grama junetine
dvije glavice luka
tri režnja bijelog luka
kasicica slatke paprike
kasicica ljute paprike
Sol
biber
litar vode
dvije govedje kocke
jedna rajčica
tri veca krumpiri
jedna crvena paprika
jedna zelena paprika
PRIPREMA
1. Isijecite meso na kockice i popržite ga na maslacu i ulju. Isjeckajte luk i pržite u loncu s mesom. Stavi drugu loncu s vodom da kuha i dodajte goveđe kocke. Sitno nasjeckajte češnjak i dodajte u loncu s mesom i začinite. Mesu dodajte pola litra kuhane vode i pasirane rajčice. Ostavite da se kuha s poklopcem oko 40 minuta.

2. Nasjeckajte paprike i krumpire na manje komade i dodajte u loncu. Odstranite par žlice vode pa ostatak dodajte u loncu. U vodu koju ste odstranili dodajte 2 žlice brašna, promiješajte, dodajte u loncu i juha neka se kuha još 20 minuta

Nema komentara:
Objavi komentar