nedjelja, 20. kolovoza 2017.

MAĐARSKI GULAŠ

Fotografija korisnika/ce Recepti za brza i jednostavna jela.
   



SASTOJCI

Ulja za prženje

Maslac za prženje

500 grama junetine

dvije glavice luka

tri režnja bijelog luka

kasicica slatke paprike

kasicica ljute paprike

Sol

biber

litar vode

dvije govedje kocke

jedna rajčica

tri veca krumpiri

jedna crvena paprika

jedna zelena paprika

PRIPREMA

1. Isijecite meso na kockice i popržite ga na maslacu i ulju. Isjeckajte luk i pržite u loncu s mesom. Stavi drugu loncu s vodom da kuha i dodajte goveđe kocke. Sitno nasjeckajte češnjak i dodajte u loncu s mesom i začinite. Mesu dodajte pola litra kuhane vode i pasirane rajčice. Ostavite da se kuha s poklopcem oko 40 minuta.

Fotografija korisnika/ce Recepti za brza i jednostavna jela.


2. Nasjeckajte paprike i krumpire na manje komade i dodajte u loncu. Odstranite par žlice vode pa ostatak dodajte u loncu. U vodu koju ste odstranili dodajte 2 žlice brašna, promiješajte, dodajte u loncu i juha neka se kuha još 20 minuta

Fotografija korisnika/ce Recepti za brza i jednostavna jela.

Nema komentara:

Objavi komentar