
Sastojci
KORA:
200 grama mljevene plazme
125 grama maslaca
2 zlice meda
3 zlice nutelle
FIL:
500 mililitara slatkog vrhnja meggle
200 grama mliječne čokolade
200 grama bijele čokolade
2 šlag kreme od vanilije
150 - 200 mililitara mlijeka za šlag kreme
Priprema
1.
Mljevenu plazmu, maslac i med staviti u posudu i izmiksati. Smjesu staviti na dno kalupa i ravnomjerno rasporediti rukama.
2.
Koru premazati nutellom i staviti u frižider dok ne budu gotovi filovi.
3.
U 250 mil izmiksanog slatkog vrnja staviti istopljenu mliječnu čokoladu ( istopiti na pari), a u preostalih 250 mil staviti bijelu čokoladu.
4.
Koru premazati bijelim filom potom crnim i na kraju premazati šlag kremom od vanilije. Tortu ostaviti u kalupu preko noći

Nema komentara:
Objavi komentar